Dit jaar hebben we meerdere soorten tickets, dag en weekend tickets en VIP en BASIC tickets. We hebben een cateringbedrijf waarbij een chefkok het eten bereidt, waarbij ook vegan en vegetarische voeding keuzes zijn. 

VIP tickets = inclusief eten en onbeperkt drinken, lunch, diner en all day long snacks = €125
BASIC tickets = zonder eten en snacks, dit kan je kopen op het terrein = €89

 

Je kan 11 uur lang genieten van meer dan 25 verschillende workshops, ceremonies, healings, activaties, dansen en lezingen. Let op er zijn maar 100 tickets per dag beschikbaar! Wil je overnachten op het terrein of in de buurt, check de FAQ waar dat mogelijk is. 

* Op het terrein kan je ook diverse leuke dingen kopen, daar kan je zelf via cash of tikkie mee afrekenen, er zal geen pinapparaat aanwezig zijn. Er zullen ook een aantal masseurs aanwezig zijn en als je een privé sessie boekt, is dat voor eigen kosten.  

Tickets 13 & 14 augustus

Tickets Frequency Vibes

Overnachten op Reijgershof

Er is een mogelijkheid om in een van de bijzondere kamers op Reijgershof te overnachten. Dit is alleen mogelijk als je een weekend ticket boekt. Indien je een magische kamer wilt boeken op het terrein, kan je contact opnemen met Helmouna via info@reijgershof.nl. Of boek een campingplek op de nabijgelegen camping Gaasperplas. 

frequency vibes

Wil je op de hoogte worden gehouden voor event updates? 

Zo kunnen we je laten weten welke leuke dingen die we op deze dag gaan doen en wie er gaan komen. 

.
Translate »