Programma

Programma Frequency Vibes

Met een dagticket kan je alle groepsbelevenissen ervaren zonder bij te betalen. Ontdek, bewonder en laat je inspireren. De hele dag door zijn er verschillende dingen te doen. De dag voor de bijeenkomst zie je alle correcte tijden en programma’s. Onderaan deze pagina kan je zien wie je kan verwachten en waar je uit kunt kiezen. Zaterdag en zondag hebben beide een ander programma. We werken niet met inschrijvingen per workshop, maar wie het eerste aanwezig is. Kom genieten en laat je verrassen!

 

 

Programma zaterdag 11:00 tot 23:00

Programma zondag 10:00 tot 22:00

Frequency Vibes

Sound journey

De frequenties van geluid helen je op vele lagen.

Frequency Vibes

DNA activaties

DNA wordt beinvloed door licht en geluid en vibraties.

Frequency Vibes

Ijsbad

Dompel in het ijsbad en boost je lichaam en geest

Frequency Vibes

Cacao ceremonies

Cacao het mooie plantenmedicijn wat je hart opent

Frequency Vibes

Massages

Dans is een helende manier om de flow in je lichaam weer te voelen

Frequency Vibes

Yoga

Activeer je kundalini energie door de kundalini of yin yoga

Frequency Vibes

Klankconcert

Reis liggend mee op de magische klanken

Frequency Vibes

Spoken word

Spirituele (woord)kunst & rap

Frequency Vibes

Frequentie therapie

Helende frequenties via je stem, techniek of licht.

Frequency Vibes

Energetisch transformeren

Transformeer je patronen, blokkades en programmeringen

Frequency Vibes

Ademsessies

Laat de levenskracht weer door je stromen en verbind je met je lichaam

Frequency Vibes

Lezingen

Laat je inspireren tijdens de verschillende lezingen

Frequency Vibes

Lichttaal

Ontvang de codes om jouw lichtlichaam te activeren

Frequency Vibes

Dreamscape

Sjamanistische reis door de ziel via klanken

Frequency Vibes

Channelings

Cirkel van gechannelde informatie

Frequency Vibes

Readingen

Voor inzicht in jezelf

Frequency Vibes

Stembevrijding

Open je keelchakra en laat je horen

Frequency Vibes

Yoda dans

Dans op de flow van de Yoda 

Er komt nog meer bij…

frequency vibes

Wie kan je verwachten

 

Robin Erkel

Robin Erkel 

KAP: kundalini activation proces

KAP is een transmissie of overdracht van levenskrachtenergie dat het proces van kundalini ontwaking in gang zet. Het is een pad van overgave. KAP is een natuurlijk proces, waarin de intelligente energie jouw precies brengt wat je systeem op dat moment nodig heeft. Tijdens dit unieke proces kun je verschillende ervaringen hebben, op fysiek, emotioneel en visueel vlak, waarbij ook een gevoel van totale gelukzaligheid en eenheid met alles wat is. 

https://robinerkel.com

rachel koers

Rachel Koers

Contact with the Divine

Rachel gaat een groepschanneling doen en healing op Frequency Vibes op zondag.
Ze is van jongs af aan paranormaal begaafd. Ze heeft een directe verbinding met de Albron. Concreet betekent het dat ze onder andere helder kan horen, zien, voelen en weten en in meerdere dimensies gelijk aanwezig kan zijn. (multi dimensionaal)

 

 

elke de klerk

Elke de Klerk

Universal Laws

Elke is een arts die zich inzet voor Artsen voor de Waarheid en World Docters Alliance en ze is bezig een nieuwe manier van gezondheidszorg op te zetten, die meer holistisch is en de mens als een geheel ziet. Ze geeft bij ons een lezing over de Universal Laws.

 

 

helmouna matuya

Helmouna Matuya

Cacao ceremonie, Yoda Dans & Brainsessions 

Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen. Door de frequentie healing gaan we zelfliefde cultiveren, bewustzijn vergroten en het ondersteunt ons op ons pad en in persoonlijke groei. 

Yoda: Door isolatie bewegingen worden de chakra’s geactiveerd en in balans gebracht. 

 

 

Jaleesia

Jaleesia

Ceremonie ritueel 

Welk medicijn neem jij iedere dag? Een ‘medicine’ vanuit de Inca’s, de Maya’s of de Tolteken is een mini ritueel wat je helpt om te verbinden met jezelf. En zo dus te transformeren wat je niet meer dient. Wat mag jij loslaten? Vind iedere keer weer het referentiepunt binnen in je; laat het niet langer je ego maar je goddelijke energie zijn waar je mee verbindt. Graag reiken we je een medicine uit, die je helpt loslaten en verbinden met je eigen kern. Deze kun je nadien integreren in je eigen ochtendritueel of inzetten wanneer je overspoeld wordt in het moment met gedachten en emoties die je niet meer dienen.

www.jaleesia.com

 

 

marcel messing

Connect the Dots Movement & Het Positiviteits Netwerk  

Reload your Matrix & spoken word

Combi lezing bestaande uit een beknopte Persoonlijke Numerologie lezing en inzichtgevend gesprek/lezing. Daarnaast komen twee artiesten uit de CTD Movement familie die een spoken word zullen voordragen waarin ze bepaalde thema´s aanraken.

https://www.ctdmovement.nl/

https://www.hetpositiviteitsnetwerk.nl/

 

 

marcel messing

Marcel Heijnes

(Zelf-) Resetten als verhoger van je frequentie

Leren om de lading die gekoppeld is aan een blokkade, een verstoring, een emotie, een gedachte of ervaring bij jezelf te shiften. Simpele doch effectieve resettechniek die altijd en overal toepasbaar is.

www.healingresetcompany.nl

 

 

tom molenaar

Tom Molenaar

Breathe & transform

Tom faciliteert persoonlijke groei door middel van Energy Based Coaching. Deze dag geeft hij ademsessies om weer te verbinden met je lichaam en je spirit

https://tommolenaar.com/

 

 

Bram van Putten

Bram van Putten

Transformeer jezelf door je stem en intentie

Bram transformeert middels intentionele afformaties blokkades, patronen, voorouder energiën, entiteiten, trauma-energie, consensus programmering etc. uitnodigen zich, middels uitgesproken intentionele woorden, los te maken van het microkosmische persoonlijke veld, te transformeren en terug te sturen naar de bron ervan of de Bron.

 

 

Natascha Stathi

Mattijs Snoeij

Dreamscape

Mattijs neemt je mee op reis in de Dreamscape in de magische reis met klanken. Matthijs kan magnetiseren Reiki, en andere healing technieken om de reis helender te maken. 

http://devollezon.com/

 

 

Karina Kersens

Karina Kerssens

Zet de volgende stap in het beleven van je zielendoel

Een IET*healing werkt direct op je 12-strengen DNA en spreekt jouw zelfhelend vermogen aan. Weerstanden en negatieve inprentingen worden op celniveau verwijderd. Waarna je cellen gevuld worden met pure liefde, de energie uit de bron

www.icherish.nl

 

 

preet kaur

Preet Kaur

Mantra concert 

Preet Kaur reist de wereld rond met haar stem en gitaar, als mantra zangeres en kundalini yogadocente. Als getalenteerd muzikant heeft ze al vele harten weten te raken en te openen. Elk concert is uniek – door velen bestempeld als life-changing. De uitgelezen kans voor diepe ontspanning en heling.

www.petramarije.nl

 

 

annelies spaargaren

Annelies Spaargaren

Opdat wonden wonderen mogen worden

Ontdek de wijsheid die er in ieder trauma en in elke wond verborgen zit. Open je hart voor het magische geschenk dat erin verborgen zit. Wil jij ook weten wat jouw natuurlijke levensstroom blokkeert en welk puzzelstukje je nodig hebt
om bij jouw diepste kern, je missie, passie en levensopdracht te komen?

https://eye-openers-therapy.com/

 

 

Lotus imane

Lotus Imane

Conscious Dance 

Een live DJ / Vocalist die een fusie creëert tussen oude medicijnmuziek door organische looping-geluiden te gebruiken en live Light Language, Sanskriet en Native American hymnes te zingen, bovenop organische elektronische muziek.

 

 

Nouvelle

Nouvelle

Conscious dance experience 432 hz

Deze kosmische reis voert je diep naar binnen. De prachtige tonen zijn gestemd in 432 Hz. Deze conscious dance experience activeert je DNA, balanceert je chakras en verhoogt je frequentie. De initiatie van de cosncious dance experience is jezelf in je kracht te zetten en het neerzetten van de wereld waarin de universele wetten van liefde, verbinding, gelijkheid, vrede en vreugde het uitgangspunt zijn. En samen deze nieuwe wereld neer te zetten.

 

 

petra sluijters

Petra Sluijters

Hypnotherapeut, Mind, body & heart (re)connected

En prachtige techniek om jezelf in balans te krijgen en te bevrijden van allerlei conditioneringen is Zelfhypnose. In deze workshop leert Petra je hoe je jezelf in hypnose kunt brengen. Hiermee kun je onder andere stress, angsten, fobieën of bepaalde gedragspatronen aanpakken. Door het ingeven van positieve suggesties verander je in het onderbewustzijn een vastgeroeste gedachtegang.

www.re-connected.nl

 

 

Peter Toonen

Peter Toonen

Inspirator, verteller & schrijver

Deze tijd is een uitnodiging om je eigen script te schrijven vanuit innerlijke menselijke kracht, de kracht van het hart, en hier naar te leven.
Er lijkt een scheiding te ontstaan tussen cyborgs en vrije mensen, tussen kunstmatig en natuurlijk leven. Waar sta jij? Hoe helen we ons DNA?

https://peter-toonen.nl/

alicia vera garcia

Alicia Vera Garcia

Microdosing Coach

neemt Alicia je mee op reis door de wondere wereld van de plant medicijnen en psychedelica. Je krijgt o.m. antwoorden op vragen als wat is microdosing, wat zijn de verschillen tussen de middelen. 

www.themicrodosingcoach.nl 

adem en ijs

Peter Bouma

Adem & ijs

Een anderhalf uur durende belevenis waar je spelenderwijs gaat leren en ervaren op welke manier je met ademhaling en trainen met koude
jouw mentale en fysieke gezondheid kan verbeteren.

Ademenijs.nl

 

audy benna

Audy Benna

Ecstatic movement

DJ Audyo is een echte free spirit DJ
Hij komt de zondag naar Frequency Vibes, en hij experimenteert met het maken van soundscapes.

 

The Witch & The Freaky Artist

The Witch & The Freaky Artist

The Taboo Circle

Via speelse oefeningen, een gezonde dosis humor en een open houding delen zij een stukje kwetsbaarheid, dragen elkaar naar acceptatie en omarming van alles dat IS. In een veilige setting, een healing sacred circle.

Rowena van Elck

Rowena van Elck

Lichttaal en zelfliefde

Je uiterlijke wereld is tevens je innerlijke wereld. Alles wat daar buiten afspeelt is een reflectie van jezelf. Alles wat je over jezelf zegt is ook een vibratie en hoe jezelf presenteert naar de wereld. Op het moment dat je echt weer van jezelf gaat houden dan zul je zien dat je uiterlijke wereld erin meegaat. De meditatie, licht taal en je stem laten horen helpt je om weer aanwezig te zijn en los te laten wat je weerhoud om echt jezelf weer te zien, in een veld van onvoorwaardelijke liefde. Ben je klaar om weer verliefd te worden op jezelf?

Heal to Be Free

joel van der putten

Joel van der Putten

Vocal Tuning

Een klank reis die je meeneemt in een innerlijke transformatie met onder andere Tibetaanse keelzang en boventoon zang.

Joel van der Putten

Natascha Stathi

Ivar van der Westen

Cacao ceremonie & brain session 

Ivar van der Westen maakt meditatie muziek waar mensen hun emoties kunnen verkennen die getriggerd worden door frequencies en bepaalde melodieën. Samen met Helmouna doet hij de cacao ceremonie, frequency healing & Brainsession.

 

 

Natascha Stathi

Natasha Stathi

DNA activatie & lichttaal

Natascha werkt met lichtaal en transformatief coaching, daarnaast geeft ze plantenmedicijn ceremonies. Zij activeert het junk DNA via lichttaal. 

 

 

nishanti

Nishanti Dayawathie

Acces your inner truth

Karina is een awakener en bewustzijnscoach. Krijg inzicht in jouw informatieveld en ontdek het huidige energieniveau van jouw chakra’s met een Healy aura scan. Vervolgens ontvang je een korte heling, met balancerende frequenties om jouw jouw body, mind & soul meer in een staat van coherentie brengen.

www.followyourownspark.com

silvia hoevenaar

Silvia Hoevenaar

Multi Wave Oscillator 

Silvia is holistisch therapeut en doet veel soorten frequentie therapie. Op het event kan je gaan zitten tussen de multi wave oscillator en kan je jezelf regenerenen, vitaliseren en ontgiften. 

www.keytohealth.nl

gitta sluijters

Gitta Sluijters

Communiceren vanuit het hart

Sharing Circle + je eigen Talking Stick maken

Gitta is een artiest als het gaat om Talking Sticks maken en Sharing Circles hosten. Als Master of Ceremonies creëert ze een liefdevolle praatcirkel, waar je welkom bent om in een veilige setting te kunnen, mogen en durven delen wat je op je hart hebt. Door ons te verbinden met de Talking Stick en volledig in het moment aanwezig te zijn, leren we weer écht naar elkaar te luisteren en authentiek te communiceren. Vanuit het hart. Zonder angst, zonder schaamte, zonder oordelen.

www.thenewworldconsciousness.love

 

annouschka beusekamp

PSYGOGH

Mindfulness movement

Zondag -Mindfulness  movement gebruikt de kunstvorm dans als het primaire medium om mindful bewustzijn te ontdekken. Dansen door zeven primaire gebieden van mindfulness in beweging: adem, geluid, lichaam, verhaal, geest, ziel en fusie (van alle elementen), door de flow van de body maken deelnemers gebruik van de eigen helende bronnen van hun lichaam

 

 

 

annouschka beusekamp

Anouchka Beusekamp

Fascia / Bowen therapie

Anouchka laat je kennismaken met de fascinerende wereld van de fascia; je bindweefsel. Ze combineert Fascia / Bowen therapie met haar heldervoelende en helderwetende gaven. Je zelfherstellend vermogen wordt hiermee geactiveerd en werkt door op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en fijnstoffelijk niveau.

www.eigenkrachtpunt.nl

 

 

Qigong

Barbara Pastorini

Laat je levenskracht stromen

Qi gong met Bepranic. Lichaam en geest in balans brengen met de geneeskrachtige werking van qi! Langzame beweging en meditatie om diep in jezelf te keren en de sterkte van het heelal te vinden.

http://www.bepranic.org/

 

 

Shanti Silos

Shanti Silos

Daten & Maten

Liefde, Lust & Intimiteit, Storytelling, Spoken Word Poetry & Sharing Circle
Deze ‘kampvuursessie’ is een bron van inspiratie voor iedereen die ernaar verlangt om op een dieper niveau contact te leggen, ware liefde ervaren en de lekkerste seks te hebben.

https://www.instagram.com/shantisilos/

 

Wil je op de hoogte worden gehouden voor event updates?

We mailen je als we het programma klaar hebben en ook voor de data van volgende evenementen in Nederland en België

.