Programma

Programma Frequency Vibes

Met een dagticket kan je alle groepsbelevenissen ervaren zonder bij te betalen. Ontdek, bewonder en laat je inspireren. 11 uur lang kan je diverse workshops en ceremonies ervaren, krijg je de hele dag eten en drinken en is er ook nog live muziek of djs in de avond. Het tijdsschema staat onder het eerste weekend van juni.  Voor de workshops en ceremonies kan je op de dag zelf 15 min van te voren aanmelden. 

Wie kan je verwachten

Bekijk hierboven de verschillende weekenden wie er komt op die datum

 

Ellen Bootsma

Ellen Bootsma

Sjamanistisch-Adem-Workshop & soulretrieval

(± 2,5 uur)

Pittige, Sjamanistische adem-workshop waarbij je jouw kernwond(en) en/of beperkende overtuiging(en) opzoekt, om de bijbehorende flight/fight modus te resetten.

The Sacred Journey 

maaike borsboom

Maaike Borsboom 

Sjamanistische Voice Healing Ceremonie

De stem is een krachtig instrument met diepgang.  Een sjamanistische Voice healing brengt je in contact met de diepere lagen van je ziel. Er zal intuïtief gezongen worden met klanken, light language en oerzang. Daarnaast gaan we aan de slag met het verkennen van de eigen stem en de helende werking van jouw eigen unieke healing tool. Voorbij de woorden gaan we diep naar onszelf met de stem als poort.

Natuurzijn.nl

 

 

Maindrian van Berge

Maindrian Lucano Marcello van Berge

Holistische healing en Sjamanistische Cacao Ceremonie

De sjamanistische cacao ceremonie is een krachtige manier om de éénheid en verbinding in liefde en harmonie te ervaren met jezelf en je omgeving. Naast het gezamenlijk zingen van mantra’s, dansen en Soundhealing wordt de mogelijkheid gecreëerd om intenties voor de zomer en het festival te manifesteren.

www.mainservices.nl

 

 

 

helmouna matuya

Silvia Bogers

Magische mindset en higher vibes door hypnose

In deze workshop leert Silvia je over het de werking van het onbewuste deel van je brein en laat ze je zien hoe je brein jou saboteert terwijl het het beste met je voorheeft. Vervolgens neemt ze je in een groepshypnose mee voorbij die saboteur naar een hogere frequentie.

Silvia Bogers

 

helmouna matuya

Helmouna Matuya

Cacao ceremonie & Brainsessions 

Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen. Door de frequentie healing gaan we zelfliefde cultiveren, bewustzijn vergroten en het ondersteunt ons op ons pad en in persoonlijke groei. 

 

 

Karishma Sanchit

Karishma Sanchit 

Sexual Healing ~ Sexual Awakening

Het helen van (seksuele) blokkades en trauma zorgt ervoor dat jij jouw natuurlijke staat van het Goddelijk wezen die je bent, herinnert: een overvloedig, orgastisch en blissful wezen. Tijdens deze workshop zetten we een eerste stap naar seksuele heling en ontwaking middels een Tantra practise, Infinity activatie & meditatie en een kleine vuurceremonie om jouw levensenergie te laten ontwaken

Stralenvanlicht.nl

 

 

marcel messing

Marcel Heijnes

(Zelf-) Resetten als verhoger van je frequentie

Leren om de lading in je autonoom zenuwstelsel die gekoppeld is aan een blokkade, een verstoring, een emotie, een gedachte of ervaring bij jezelf te shiften. Simpele doch effectieve (zelf -) resettap-techniek die altijd en overal toepasbaar is.

www.healingresetcompany.nl

 

 

esther muizelaar

Esther Muizelaar

Yin Yoga & meditatie 

Bij deze YIN YOGA & meditatie les kom je dicht bij je essentie. Door eerst een YANG oefening te doen, kunnen we nog meer landen in de YIN stand. We verdieping de houding, komen in innerlijke rust en overgave van het HIER & NU.

www.yoga-essence.nl

 

 

Baba Fakier

Baba Fakir 

The Healing Within

Vanuit India, doorgegeven van Meester op leerling, de spirituele leer en kennis. Ik help jou met het reinigen van de energetische delen, om blokkades op te heffen en het activeren van energiebanen, zodat jij weer in hernieuwde kracht staat.

Baba Fakir  

 

Jaleesia

Roos Kanis

Lichtcirkel Channeling

In deze lichtcirkel gaan we van een 3 naar 5 d frequentie/ dimensie. Deze liefdes circle geeft antwoord op vele vragen en lossen problemen en blokkades op die in de dualiteit ontstaan zijn. In het veld van eenheid ervaar je thuis komen in harmonie en liefde. Roos grootste passie is om elkaar te herinneren in wie we in essentie zijn en begeleiden te bieden bij het thuis komen en blijven in ons zelf in verbinding met de bron.

 

 

Karishma Sanchit

Floris Duijvestein

Manhood Alchemy Meetups

Mannencirkels zijn gekend om de ‘sacred space’ waarin mannen samen hun diepere gevoelige lagen kunnen blootgeven en ontvangen. In Manhood Alchemy Meetings gaan we daarnaast leren te verbinden met onvoorstelbare sensuele potenties die in ons ont-dekt mogen worden. (Seksueel) energetische vaardigheden op basis van tantrisch-sjamanistische en taoïstische kennis kunnen je sensuele en seksuele ervaringen én je authentiek bezield krijgerschap in het leven, naar next, profound levels tillen. Ik deel graag de krachtigste basisskills met Man- & Brotherhood tijdens deze M.A.M.

 

 

 

Coosje Knape

Coosje Knape

Rise Woman Rise, vrouwenscircle

Mooie vrouw, met heel veel liefde nodigen wij jou uit om te verbinden, in deze Godinnencirkel. Voelen, delen, Zijn. Door de aanvulling van cacao, rapé en blauwe lotus maken we diepe verbinding met onze hart- en rootchakra’s. Samen creëren we tijdens Frequency Vibes een warm en zacht krachtveld, wat oh-zo-nodig is.  

Coosje Knape

 

 

 

Ellen Bootsma

Samira

Mindfull Belly Dance

Ben je klaar om je sensuele innerlijke godin te activeren? Tijdens deze magische & krachtige dans komen we samen om de verbinding met onze sensualiteit te voelen. We creëren een heilige ruimte waarin we onze vrouwelijke schoonheid omarmen en vieren door de poort van goddelijke seksuele energie te openen. Door bewust seksuele kracht te verbinden met de stilte van het hart, brengt het ons meer in balans met onze levensenergie en oneindige creativiteit.

 

 

 

 

Derwish Osman

Derwish Osman

Soefidans optreden en workshop 

Derwish Osman is leerling van de wereldbekende soefie Grootmeesters Sh. Nazim Al-Haqqani en Sh. Hisham Kabbani, geleerden en spirituele grootmeesters van de Naqsibandiyya Soefi-orde. Onder hun spirituele leiding geeft Derwish Osman ‘teachings’ over de mystieke tradities van de soefies.

Derwish Osman 

Siobhan

Siobhan Welling

Awaken your inner Power 

Laat je meenemen tijdens een transformerende innerlijke reis ceremonie met dans, verbinding, muziek, magie, verwondering, voelen, maar dan ook echt VOELEN vanuit je HART. Quiet de mind and let the souls speak! 

https://www.siobhanwelling.com/

 

 

Robin Erkel

Robin Erkel 

LEAP – Lifeforce Energy Awakening Process

LEAP is een overdracht van kundalini energie dat een diepgaand ontwakingsproces in jou activeert. LEAP is het pad van overgave dat je begeleid naar je essentie – uit je hoofd, in je hart. Met een kinderlijke nieuwsgierigheid geef je je over aan de magie van jouw levensenergie, waar spontane bewegingen tot emotionele ontladingen, beelden of gevoelens van gelukzaligheid kunnen optreden.

www.robinerkel.com

Ilona van den Engh

Ilona van den Engh

Klankconcert

Laat je meevoeren op de helende klanken van onder andere klankschalen, rav pan, sansula en andere percussie instrumenten. De trillingen van de klanken resoneren in je lichaam en geest en brengen zo een grote ontspanning. Je lichaam kan zich herstellen en opladen en je energieveld wordt opgeschoond.

De wereld van Ilona

Rowena van Elck

Rowena van Elck

Lichttaal en zelfliefde

Je uiterlijke wereld is tevens je innerlijke wereld. Alles wat daar buiten afspeelt is een reflectie van jezelf. Alles wat je over jezelf zegt is ook een vibratie en hoe jezelf presenteert naar de wereld. Op het moment dat je echt weer van jezelf gaat houden dan zul je zien dat je uiterlijke wereld erin meegaat. De meditatie, licht taal en je stem laten horen helpt je om weer aanwezig te zijn en los te laten wat je weerhoud om echt jezelf weer te zien, in een veld van onvoorwaardelijke liefde.

Heal to Be Free

Barbara Enkelaar

Barbara Enkelaar 

De Temple of Light Activation 

Lichttaal DNA Activatie en multidimensionale reis waarin ik je naar de Tempels van Licht leid waarin jij jouw hart zuivert, je galactische lichtfamilie zult ontmoeten, healing ontvangt en je bewustzijn zult verhogen. Je ontvangt precies die downloads,  lichtcodes, boodschappen en inzichten die jou verder brengen op jouw pad van bewustwording, spiritueel ontwaken en het belichamen van je Lichtkracht. 

www.Zuiver-licht.nl

Natascha Stathi

Natasha Stathi

DNA activatie & lichttaal

Natascha werkt met lichtaal en transformatief coaching, daarnaast geeft ze plantenmedicijn ceremonies. Zij activeert het junk DNA via lichttaal. 

 

 

Wesley ter Haar

Wesley ter Haar & Basil Sebek 

Sound Alchemy Session

Ervaar een workshop met live zang & muziek, waarin ze je meenemen naar de zware frequenties, om jos te laten en brengen je daarna naar de lichte frequenties om jezelf naar een verhogende frequentie te brengen om jouw proces te ondersteunen daarin. 

 

 

 

healing vibrations

Healing Vibrations

Klankconcert 

Laat je meevoeren op reis met diverse klankinstrumenten… Tijdens deze reis wordt je uitgenodigd om los te laten, te helen maar vooral om te genieten.
Kom, ervaar en geniet!

Healing Vibrations

 

 

Jaleesia

Nicole & Natascha

Omarm jezelf in zelfliefde

Tijdens de groepsmatrix van Touch of Matrix zullen we het thema Zelfliefde inzetten. Door de verbinding met elkaar en met het quantumveld kunnen we op een eenvoudige manier (onbewuste) blokkades en patronen op diverse lagen loslaten en daardoor steeds meer in Zelfliefde zijn.

Nicole & Natascha 

 

 

Karishma Sanchit

Maurice Spees

Sound Alchemy Voice healing

De stem is een krachtig instrument met diepgang. Een sjamanistische Voice healing brengt je in contact met de diepere lagen van je ziel. Er zal intuïtief gezongen worden met klanken, lichttaal en diepe oer zang. Daarnaast gaan we aan de slag met het verkennen van de eigen stem als jouw eigen healing tool. Voorbij de woorden gaan we de diepte in onszelf ontdekken met de stem als poort.

 

 

 

JEantille Spruijt

Jeantille Shamanmother

Ontdek je paranormale gave

Ervaar in deze workshop hoe u zichzelf kunt beschermen, kunt healen, voelen met het hart, een spirituele boodschap kunt doorgeven en een orakel kaart kunt lezen. Shaman Mother Mother gelooft dat iedereen deze gave al bezit, het zit in uw DNA en hoeft alleen nog te worden geactiveerd. Shaman Mother Mother staat er om bekend mensen snel spiritueel te laten groeien. Om iedereen connectie te laten maken met bescherming spirits en het Hart te openen. Ze leert u op uw spirituele intuïtie te vertrouwen.

Shamanmother

 

 

 

States oF being

Bjorn, Joyce, Raoul & Domi

States of Being Rapé ceremonie

Rapé wordt ook in een begeleide ceremonie gegeven op het event door ervaren rapé facilitators. Rapé is een oude Inca traditie van tabacco snuff die in de neus wordt geblazen met een pijp. Tijdens deze ceremonie kunnen er opgeslagen emoties bevrijd worden en wordt je weer geaard in je lichaam. 

States of Being

 

 

 

Petra Jongschaap

Petra Jongschaap 

Hoger Hart Activatie 

Tijdens deze bijzondere sessie gaan we de poort van jouw Hoger Hartchakra energetisch openen, onder leiding van Opgestegen Meester Saint Germain. Het hoger hartchakra is een krachtige en heilige ruimte, die gereinigd en opgeschoond zal worden. Daarnaast zal er gewerkt worden aan het verhogen van jouw unieke trillingsfrequentie. We schonen jouw systeem op van zware lasten op emotioneel, lichamelijk en energetisch niveau, waardoor liefde meer kan gaan stromen. We sluiten de sessie af met een bekrachtiging van de connectie met jouw Hogere Zelf. Deze activatie zal jouw spirituele ontwikkeling een boost geven!

 

 

 

 

Sanne Croese

Sanne Croese

How to connect with your spirit Guides

Wil jij graag meer in contact komen te staan met jouw gids, maar weet je niet hoe?  Ik ga jullie hierbij helpen doormiddel van een begeleide meditatie waarin ik jullie gidsen zal uitnodigen. Ook zal ik een lichttaal healing geven van mijn gids om jullie spiritueel meer te openen.

Sanne Croese

 

 

Nouvelle

Cornelis & Anja

Divine Frequencies, Shiva-Shakti Unite

Dompel je onder in Goddelijke liefdes frequenties die via jouw kundalini kanalen en derde oog binnenkomen. Met geopende portalen naar de kristallijnen kern van Moeder Aarde en de Centrale Zon halen wij Goddelijke frequenties binnen die wij via een koperen Merkaba structuur in jouw lichaam en energetische systeem brengen. Ook zullen alle ongewenste energieën schoongebrand worden die het ervaren van deze frequenties in de weg staan. Wij werken samen met vele energetische helpers, Godin Isis, Atlantis-Egypte energie en de kwaliteiten van de slang, puma, kolibrie en adelaar. Laat de Goddelijke liefdes- en aardende Kundalini energie onbelemmerd stromen!

 

 

Nouvelle

Nouvelle

Conscious meditation experience 432 hz

Deze kosmische reis voert je diep naar binnen. De prachtige tonen zijn gestemd in 432 Hz. Deze conscious meditatie experience balanceert je chakras en verhoogt je frequentie. De initiatie van de conscious meditatie experience is om jezelf in je kracht te zetten en het neerzetten van de nieuwe wereld.

 

 

 

Qigong

Barbara Pastorini

Laat je levenskracht stromen

Qi gong met Bepranic. Lichaam en geest in balans brengen met de geneeskrachtige werking van qi! Langzame beweging en meditatie om diep in jezelf te keren en de sterkte van het heelal te vinden.

http://www.bepranic.org/

 

 

Natascha Stathi

Junior Llanos

Aura cleaning device and quantum element charger sculpture

AshRa element is a tool that can be use for multiples purposes, for example cleaning of aura field, balance of chakras, healing, download universal information, meditation etc. Give the possibility of charge any element that contains DNA.(fruits,water, crystals, plants). Quantum physics, electromagnetic energy and sacred geometry are working together 24/7 

Junior Llanos 

 

 

gitta sluijters

Gitta Sluijters

Communiceren vanuit het hart

Presentatie kracht van de talkingstick, sharing circle & maak je eigen Talking Stick 

Gitta is een artiest als het gaat om Talking Sticks maken en Sharing Circles hosten. Als Master of Ceremonies creëert ze een liefdevolle praatcirkel, waar je welkom bent om in een veilige setting te kunnen, mogen en durven delen wat je op je hart hebt. Door ons te verbinden met de Talking Stick en volledig in het moment aanwezig te zijn, leren we weer écht naar elkaar te luisteren en authentiek te communiceren.

www.thenewworldconsciousness.love

 

silvia hoevenaar

Silvia Hoevenaar

Activeer jezelf met je eigen creatie kracht

Ervaar je eigen creatie en helingskracht wat je bewust kan activeren met je hart. Ik neem je mee op reis in de lagen van je emoties om tot de kern te komen van je creatie kracht, wat alles in je leven kan veranderen. 

www.keytohealth.nl

Jaleesia

Jaleesia

Rapé Ceremonie ritueel 

Rapé wordt ook in een begeleide ceremonie gegeven op het event door ervaren rapé facilitators. Rapé is een oude Inca traditie van tabacco snuff die in de neus wordt geblazen met een pijp. Tijdens deze ceremonie kunnen er opgeslagen emoties bevrijd worden en wordt je weer geaard in je lichaam. 

www.jaleesia.com

 

 

Maindrian van Berge

Miquel de Boer 

Chakra activatie experience

In de Chakra Activatie Experience ga je op trancereis langs al jouw 7 chakra’s, om deze te activeren en  terug in balans te brengen. Miquel maakt in deze sessie o.a. gebruik van Egyptische esoterische chakra oliën. Ook fungeert hij als kosmisch doorgeefluik van het Walvissen collectief. De tonen uit deze multidimensionale transmissie zullen helpen om de chakra’s waar nodig extra te activeren.

 

Maindrian van Berge

Maindrian Lucano Marcello van Berge

Sjamanistische yoga

In deze introductieworkshop ga je mee op ontdekkingsreis naar de essentie van yoga-meditatie; belicht vanuit verschillende tradities, kom je ook? Het beloofd een diverse, ontspannende en veelzijdige workshop te worden waarbij je naast de verdieping in jezelf, ook een sterker contact met je omgeving kan ervaren dankzij de speciale oefeningen

www.mainservices.nl

 

Spiritual Warrior workshop

Het is tijd om je spiritualiteit te belichamen en op aarde te integreren; zachtmoedig aanwezig in je buik. Iedereen heeft wel een bewondering voor bepaalde mensen, artiesten of helden. In deze introductie workshop maak je kennis met de kracht in jezelf en leer je tools voor een stevig
zelfleiderschap. We doen dit op een interactieve, speelse en ontdekkende manier door diverse martial arts technieken te trainen.

www.krijgerschap.nl

Yoka Stek
Yoka Stek

Yoka Stek

Soundhealing journey

Muziek raakt diep van binnen. Wij nemen je mee in een soundhealing journey waarbij geleide meditatie en helende klanken ervoor zorgen dat je in diep contact met jezelf komt. Door de trillingen laat je op celniveau spanningen los en ervaar je een bijzondere ontspanning. Daarnaast is de healing touch een therapeutische handoplegging waardoor je nog meer in contact komt met je met je kern en dit zorgt voor een diepe heling.  Kom tot jezelf tijdens deze helende reis naar binnen en ervaar de wijsheid van je lichaam.

 

 

 

 

Dorrit Lanfers

Dorrit Lanfers

Stargate Experience

Je ziel is verbonden met de eeuwige GodBron: het oneindig bewustzijn. Tijdens al haar reizen is ze verwond geraakt en heeft ze stukjes van haar bewustzijn verloren. Hierdoor is een ware zielsverbinding onmogelijk. In het geopende Veld van mijn twee gouden Stargates zorgen diepgaande zuiveringen, Lichtcoderingen en persoonlijke uitlijningen voor een natuurlijke helingsproces van je ziele-energie en haar unieke blauwdruk:  je zielematrix.

 

 

 

 

Frequency Vibes

Sound journey

De frequenties van geluid helen je op vele lagen.

Frequency Vibes

DNA activaties

DNA wordt beinvloed door licht en geluid en vibraties.

Frequency Vibes

Lichttaal

Ontvang de codes om jouw lichtlichaam te activeren

Frequency Vibes

Cacao ceremonies

Cacao het mooie plantenmedicijn wat je hart opent

Frequency Vibes

Massages

Ervaar de heling van aanraking en ontspanning

Frequency Vibes

Yoga

Activeer je kundalini energie door de kundalini of yin yoga

Frequency Vibes

Klankconcert

Reis liggend mee op de magische klanken

Frequency Vibes

Sjamanistische ademreis

Ervaar een diepgaande ademreis om blokkades te helen

Frequency Vibes

Energetisch transformeren

Transformeer je patronen, blokkades en programmeringen

Frequency Vibes

Ademsessies

Laat de levenskracht weer door je stromen en verbind je met je lichaam

Frequency Vibes

Lezingen

Laat je inspireren tijdens de verschillende lezingen

Frequency Vibes

Dreamscape

Sjamanistische reis door de ziel via klanken

Frequency Vibes

Channelings

Cirkel van gechannelde informatie

Frequency Vibes

Readings

Voor inzicht in jezelf

Frequency Vibes

Soulretrieval

Ga mee op reis om jouw ziel weer te helen

Frequency Vibes

Er komt nog veel meer bij…

frequency vibes

Wil je op de hoogte worden gehouden voor event updates?

We mailen je als we het programma klaar hebben en ook voor de data van volgende evenementen in Nederland en België

.
Translate »